jij! het verhaal achter het cijfer

Toa maakt plaats voor toetsplatform jij!

Jij weet dat een zes een voldoende is. En een vijf net niet. Dat is ooit zo afgesproken. Maar wie wordt hier nu echt wijzer van? Waaróm is die vijf geen zes? Of een vier? Daar ben ik benieuwd naar. Want soms ben je dolblij met een zeven. En soms baal je oprecht van een acht.

Wie ben ik? Ik ben jij!. Hét digitale toetsplatform waar de leerling zich optimaal kan ontwikkelen. En de docent dagelijks bijleert. Jij kent de wie achter de wat. Want een cijfer vertelt een hoop, maar lang niet alles. En juist wat er niet gezegd wordt, is het vertellen waard. Ik ben jij! Het verhaal achter het cijfer. 

jij! vernieuwt de TOA

Jij maakt het makkelijker om in toetsniveau te differentiëren binnen een klas. Door met de toetsroutes toetsen te adviseren die aansluiten bij de ontwikkeling van de leerling en het eerder behaalde resultaat. Jij blijft ontwikkelen om de leerling te laten groeien. Zo draagt de look en het gebruiksgemak van het nieuwe platform bij aan een nog fijnere toetservaring, voor zowel docent als leerling. Jij blijft ontwikkelen: er komen geregeld nieuwe functionaliteiten en mogelijkheden bij.