VO-Trainingen-Slide 1

CONCREET aan de slag met toetsen en toetsbeleid

Hoe is het met de toetsing en het toetsbeleid op uw school gesteld? Hoe kunt u samen met uw vaksectie gericht met toetsing aan de slag? Hoe kunt u als docent grip krijgen op alle toetsen die u maakt? Bureau ICE is expert op het gebied van toetsing en een solide partner voor trainingen en adviestrajecten bij u op school. Samen zetten we concrete stappen om uw toetsbeleid en toetsing gericht te verbeteren en op peil te houden!

Onze adviseringstrajecten en trainingen staan altijd garant voor energie: samen toewerken naar de volgende stap. Want als docent of als vaksectie wilt u niet de hele dag naar één iemand luisteren en informatie consumeren. U wilt zelf aan de slag! Sparren met collega’s, inspiratie opdoen en aan het einde van een training met iets concreets in handen en een goed gevoel naar huis. Niet trainen om het trainen, maar gericht werken aan uw visie op toetsing en toetsbeleid en aan bruikbare producten die u direct in uw dagelijkse praktijk kunt inzetten.

Ons aanbod gaat daarbij uit van advies en trainingen op maat. Wilt u op basis van ons aanbod gebruikmaken van een training of adviestraject of heeft u specifieke wensen voor de inhoud van een training? Laat het ons weten! Uiteraard komen we graag eens bij u langs om te praten over de mogelijkheden. Neem gerust contact op met ons voor een vrijblijvend advies.

logo van CRKBO certificering Bureau ICE is een CRKBO geregistreerde instelling.