VO-Slide 1

Voortgezet onderwijs

In het voortgezet onderwijs spelen toetsen en examens een grote rol. Ze zorgen niet alleen voor een uitslag in de vorm van een cijfer, maar geven ook inzicht in de sterke en mindere sterke punten van de leerling. Een toets is op deze manier niet het einddoel. Het is een middel om uw leerling te sturen en te begeleiden om het beste uit zichzelf te halen.

De producten en diensten van Bureau ICE ondersteunen u bij het volgen van uw leerlingen en het inzetten van toetsing in dienst van het leerproces. Een uitstekend middel om de prestaties van leerlingen te volgen is het jij! toetsplatform (eerder bekend als de TOA), een toets- en leerlingvolgsysteem met meer een groot aanbod aan methodeonafhankelijke toetsen. Ook onze trainingen en adviestrajecten helpen bij het zetten van concrete stappen om het toetsbeleid en de toetsing op uw school gericht te verbeteren.

jij! toetsplatform

Toetsing in het voortgezet onderwijs

Bereid uw leerlingen goed voor op het centraal examen met jij! toetsplatform, een gebruiksvriendelijke online toetssysteem en leerlingvolgsysteem.

Training, advies & studiedagen

Werken aan uw toetsen en toetsbeleid

Bureau ICE is expert op het gebied van toetsing en een solide partner voor trainingen en adviestrajecten bij u op school.

Toets! magazine

Hét magazine over toetsing

Toets! is het eerste magazine over toetsing in het voortgezet onderwijs. Toets! magazine wordt uitgegeven door Bureau ICE.

 

Blijf op de hoogte via onze Toets.nl nieuwsbrief

Volg ons ook op: