over-ons-Slide 1

Wie we zijn

Bureau ICE is een onafhankelijke aanbieder van betrouwbare en kwalitatief goede toetsen en examens. Of u nu werkzaam bent in het basisonderwijs, voortgezet onderwijs, beroepsonderwijs, hoger onderwijs, NT2-onderwijs of bedrijfsleven, wij hebben alle expertise in huis om objectieve meetinstrumenten te maken die u kunt inzetten bij uw leerlingen, studenten of personeelsleden.

U kunt gebruikmaken van ons toetsaanbod in de webbased toetsenbank de TOA (TOA voortgezet onderwijs, TOA beroepsonderwijs), waarin meer dan 800 betrouwbare en valide toetsen staan. Daarnaast maken we voor u meetinstrumenten op maat, zoals vragenlijsten, gespreksleidraden, rapportageformulieren, competentiescans, arbeidsproeven en assessments. Wilt u meer begeleiding bij thema’s rond het onderwerp toetsing en examinering, dan verzorgen wij graag trainingen voor u en uw collega’s.

Expert in toetsing

Bureau ICE is een onafhankelijke specialist in toetsing en examinering en bouwt verder aan deze expertise door internationale samenwerking, onderzoek en het uitwisselen van kennis over onderwijs en toetsing. Bureau ICE maakt onderdeel uit van Sanoma Learning, een belangrijke Europese leverancier van (digitale) leeroplossingen.