uitnodiging informatiebijeenkomst

Op 2 oktober 2014 wordt een tweede informatiebijeenkomst gehouden. Tijdens deze bijeenkomst praten wij u bij over de huidige stand van zaken rondom het nieuwe inburgeringsexamen. U krijgt inzicht in de pretestprocedure, de voorbeeldexamens worden gelanceerd en daarnaast ontvangt u informatie over praktische zaken die met het inburgeringsexamen te maken hebben.

 

Hoe kan ik mij aanmelden voor de informatiebijeenkomst?

De informatiebijeenkomst vindt plaats op 2 oktober 2014 van 15:30-17:30 op ons kantoor aan de Godfried Bomansstraat 4 in Culemborg. Aan de bijeenkomst zijn geen kosten verbonden. Aanmelden is verplicht. U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar Bureau ICE (max. 2 personen per organisatie). Er zijn nog enkele plekken beschikbaar. Vul daarbij de gevraagde informatie in. U krijgt dan een bevestiging per e-mail met daarin aanvullende informatie.

Kunt u niet op 2 oktober? Het is ook mogelijk om de bijeenkomst online te volgen via de livestream. Bent u hierin geïnteresseerd, stuur dan een e-mail naar inburgeringsexamen@bureau-ice.nl en laat uw naam en e-mailadres achter.