01 dec
2018

IEP is jarig: vijf jaar eindtoets

Tussen 1 december 2018 en 31 januari 2019 moeten alle basisscholen een keuze maken voor een eindtoets voor hun groep 8 leerlingen.  Positief om te zien dat steeds meer scholen een bewuste keuze maken voor een eindtoets: één op de drie scholen koos afgelopen jaar voor de IEP Eindtoets. Scholen kunnen zich eenvoudig aanmelden via toets.nl/aanmeldeniep.

#VraagnaarIEP

Als IEP-team kunnen natuurlijk alles vertellen over de IEP Eindtoets. Maar de leerkrachten en leerlingen die al jarenlang IEPen kunnen dat natuurlijk nóg beter. Met 2000 IEP-scholen is er sowieso een IEP-school die graag hun ervaring wil delen. We hebben een groot aantal referentiescholen gegroepeerd naar provincie.

Meer informatie?

Tijdens de NOT in januari 2019 kan iedereen  vrijblijvend kenniskomen maken met de IEP. Op onze stand laten wij naast de IEP Eindtoets ook ons IEP leerlingvolgsysteem zien dat vanaf september 2019 voor groep 3 t/m groep 8 beschikbaar is.  Wilt u nu alvast meer informatie over de IEP Eindtoets, neem dan gerust contact met ons op.

Benieuwd naar de IEP Eindtoets?

Blader gerust eens door een voorbeeldboekje.

Interessant artikel?

Lees dan ook onze andere artikelen over
Basisonderwijs, IEP, ToetsvormenReacties op artikel

Nog geen reacties

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Alle velden gemarkeerd met een sterretje [ * ] zijn verplicht en moeten worden ingevuld voordat u uw bericht kunt plaatsen.