06 jul
2018

Gecertificeerd examenleverancier

Geslaagd! Bureau ICE voldoet volledig aan de norm voor valide exameninstrumenten. Dus u kunt met een gerust hart gebruikmaken van onze examenproducten.

Bureau ICE is beoordeeld als examenleverancier aan de hand van de norm voor valide exameninstrumenten. Volgens de certificerende autoriteit CIIO voldoen wij met onze examenproducten aan de gestelde producteisen. Ook voldoen wij aan alle organisatie- en proceseisen. Met deze certificering bent u er als mbo-school van verzekerd dat u valide examenproducten bij ons inkoopt.

Wat biedt Bureau ICE

• Route 1: Kiest u er als school voor om valide examens in te kopen bij een gecertificeerde instantie? Dan bent u bij Bureau ICE aan het juiste adres. U kunt daarbij gebruikmaken van ons toetsplatform TOA dat u ondersteunt bij de administratieve en logistieke delen van het examenproces. Met het extra toetspakket TOA Connect is het ook mogelijk om instellingsexamens in de beroepscontext, examens voor keuzedelen en examens voor kwalificaties (proeves) in te kopen.

• Route 2: Geeft u er als school de voorkeur aan om examens zelf te construeren binnen de collectieve afspraken? Dan kan Bureau ICE u ondersteunen met bijvoorbeeld een training ‘Toets- en examenconstructie’ of met een screening van het examen.

Meer weten?

Weet u al of u examens gaat inkopen of zelf gaat ontwikkelen? Welke eisen u stelt aan de examens? Heeft u vragen over valide exameninstrumenten? Wij komen graag bij u langs om u te ondersteunen in dit keuzeproces. Neem dan contact op met Frank Harteloh fharteloh@bureau-ice.nl of Antoine Calis acalis@bureau-ice.nl

Meer informatie over de validering van examens vindt u hier:

Drie routes naar valide exameninstrumenten

Interessant artikel?

Lees dan ook onze andere artikelen over
Beoordelen, Examinering, Mbo, TOA, Toetsbeleid, Toetsen construeren, Toetsvormen, TrainingenReacties op artikel

Bureau ICE

09-07-18
Bedankt! We zullen het certificaat inderdaad binnenkort ter beschikking stellen aan mbo-instellingen.

Mariette de Jong

09-07-18
Gefeliciteerd met het behalen van het certificaat. Vraag: is het ook mogelijk om dit certificaat beschikbaar te stellen aan mbo-instellingen die examens afnemen?

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Alle velden gemarkeerd met een sterretje [ * ] zijn verplicht en moeten worden ingevuld voordat u uw bericht kunt plaatsen.