BO-Slide 1

Middelbaar beroepsonderwijs

In het mbo wordt het steeds belangrijker dat de taalvaardigheid en rekenvaardigheid van studenten op orde is. Het zakken of slagen hangt mede af van de score van studenten op taal en rekenen. Bovendien heeft niet elke student bij binnenkomst hetzelfde startniveau. Als docent wilt u daarom weten met welk niveau een student aan een opleiding begint. Is hij taal- en rekenvaardig genoeg? Welk taal- of rekentraject moet hij gaan volgen?

De producten en diensten van Bureau ICE ondersteunen u bij het volgen van uw leerlingen en het inzetten van toetsing in dienst van het leerproces. Een uitstekend middel om de prestaties van leerlingen te volgen is de TOA, een toets- en leerlingvolgsysteem met meer dan 800 methodeonafhankelijke toetsen. Ook onze trainingen en adviestrajecten helpen bij het zetten van concrete stappen om het toetsbeleid en de toetsing op uw school gericht te verbeteren.

TOA Het online toetssysteem

Toetsing in het middelbaar beroepsonderwijs

De taal- en rekenvaardigheid van studenten staan in de schijnwerpers. Met de TOA heeft u een toetsinstrument in handen waarmee u de voortgang op het gebied van taal en rekenen efficiënt kunt monitoren.

Trainingen en workshops

Trainingen in het middelbaar beroepsonderwijs

Voor het mbo kunnen wij verschillende trainingen en workshops voor u verzorgen. Alle trainingen sluiten aan bij actuele vragen uit uw dagelijkse praktijk. Leren door doen speelt hierbij een belangrijke rol.

Uw eigen online toetssysteem

Advies en maatwerk in het middelbaar beroepsonderwijs

Bureau ICE denkt graag met u mee over het vormgeven van goed toetsbeleid. We kunnen audits of een externe screening voor u uitvoeren of u helpen bij het ontwikkelen van examens.

 

Blijf op de hoogte via onze Toets.nl nieuwsbrief

Volg ons ook op: