Maattraining - Klassenmanagement

Heeft u specifieke vragen op het gebied van klassenmanagement binnen uw instelling of het docententeam? Of heeft u behoefte aan specifieke coaching? De maattraining Klassenmanagement wordt naar wens ingevuld op basis van verschillende thema’s, met uw eigen lespraktijk als uitgangspunt.

Hoe kunt u praktisch differentiëren in de rekenles? Wat heeft u nodig om een krachtige leeromgeving te realiseren? Hoe kunt u het leerrendement van uw instructies vergroten? Hoe kunt u bijdragen aan de motivatie van uw leerlingen? En hoe kunt u bij dit alles (TOA-)rekentoetsen optimaal inzetten? In de maattraining Klassenmanagement gaat u actief aan de slag met casussen en materiaal uit uw eigen lespraktijk.

Voor wie?

De maattraining Klassenmanagement is bestemd voor zowel beginnende als ervaren rekendocenten en andere betrokkenen bij het vormgeven van rekenbeleid binnen mbo-instellingen. De maattraining kan een logisch vervolg zijn op de praktische workshop klassenmanagement ‘Praktisch differentiëren in de rekenles’, maar kan ook als onafhankelijke training worden ingezet.

Het resultaat

Het resultaat van de maattraining Klassenmanagement wordt bepaald door de specifieke invulling van de training. Het uitgangspunt daarbij is dat u praktische handvatten tot uw beschikking krijgt, die u direct kunt inzetten in uw eigen lespraktijk.

Praktische informatie

Kiest u voor deze maattraining, dan stemmen we de precieze vorm, inhoud en kosten nader met u af in een voorbereidend gesprek.

Afhankelijk van de specifieke invulling van de training
 
Afhankelijk van de specifieke invulling van de training
 
Beginnende én ervaren rekendocenten en andere betrokkenen bij het vormgeven van rekenbeleid binnen mbo-instellingen
 
Afhankelijk van de specifieke invulling van de training