TRAININGEN EXAMENS vaststellen

Voor de taak Examentoetsen vaststellen biedt Bureau ICE u een groot aantal trainingspakketten aan. Elke examentaak is opgebouwd volgens de Plan, Do, Check en Act-Cyclus. De trainingen per examentaak zijn afzonderlijk en in samenhang te volgen. De trainingspakketten worden als blended learning trainingen aangeboden.

Het Blended Learning concept ondersteunt persoonlijk en efficiënt leren in de context van de eigen uit te voeren taken. Alle trainingspakketten voor de taak Examens vaststellen, bestaan uit een persoonlijke scan, een zelfstudiepakket op maat voorzien van praktische opdrachten, één dagdeeltraining door een expert en een persoonlijke certificering, met bijbehorende resultaten op basis van een eindscan.

Training

Vormgeven vaststellingsproces

Met de training Vormgeven vaststellingsproces leert u om relevante wet- en regelgeving te vertalen naar de eigen planning en werkvoorbereiding om de examentoetsen vast te stellen.


Training

Grip op het construeren van...

In de blended learning trainingen Grip op het vaststellen van... leert u wat er allemaal komt kijken bij het vaststellen van goede toetsen en examens. De trainingen per examentaak zijn afzonderlijk en in samenhang te volgen.

Training

Evalueer, analyseer en verbeter het vaststellingsproces

In de blended learning training Evalueer, analyseer en verbeter het vaststellingsproces, leert u het eigen handelen, de resultaten en deskundigheid op het gebied van het vaststellen van examentoetsen te controleren en te evalueren.