TRAININGEN EXAMENS beoordelen

Voor de taak Examentoetsen beoordelen biedt Bureau ICE u een groot aantal trainingspakketten aan. Elke examentaak is opgebouwd volgens de Plan, Do, Check en Act-Cyclus. De trainingen per examentaak zijn afzonderlijk en in samenhang te volgen. De trainingspakketten worden als blended learning trainingen aangeboden. 

Het Blended Learning concept ondersteunt persoonlijk en efficiënt leren in de context van de eigen uit te voeren taken. Alle trainingspakketten voor de taak Examens beoordelen, bestaan uit een persoonlijke scan, een zelfstudiepakket op maat voorzien van praktische opdrachten, één dagdeeltraining door een expert en een persoonlijke certificering, met bijbehorende resultaten op basis van een eindscan.

Training

Vormgeven beoordelingsproces

U leert in deze training om relevante wet- en regelgeving te vertalen naar de eigen planning en werkvoorbereiding om de examentoetsen te gaan beoordelen.
Training

Grip op het beoordelen van...

In de trainingen Grip op het beoordelen van... leert u wat er allemaal bij komt kijken om toetsen, examens en assessments te beoordelen op basis van de examenvisie van de onderwijsinstelling, de beleidskaders en de geldende wet- en regelgeving.

Training

Evalueer, analyseer en verbeter het beoordelingsproces

In de blended learning training Evalueer, analyseer en verbeter het beoordelingsproces, leert u het eigen handelen, de resultaten en deskundigheid op het gebied van het beoordelen van examentoetsen te controleren en te evalueren.