BKE Trainingen voor het hoger onderwijs

Het hoger onderwijs is druk bezig met het geven van een kwaliteitsimpuls aan de toetsing en examinering. Hierbij speelt de deskundigheid van docenten in het hoger onderwijs een cruciale rol. Om docenten te ondersteunen bij het ontwikkelen van betrouwbare en valide toetsproducten en bij de borging van de toetsprocessen, biedt Bureau ICE verschillende professionaliseringstrajecten aan.

Na afronding van deze trajecten wordt u BKE of SKE gecertificeerd. Alle trainingen van Bureau ICE zijn opgesteld vanuit een jarenlange ervaring over toetsing en examinering binnen het hoger onderwijs en zijn daarbij opgebouwd vanuit het ‘hands-on’ principe.

Bureau ICE weet als geen ander dat iedereen een andere voorkeursleerstijl heeft. Daarom bieden wij u de BKE trainingen in drie verschillende vormen aan. Het eindresultaat is steeds hetzelfde: bij voldoende valide en betrouwbare bewijslast wordt u gecertificeerd op het niveau BKE.

Trainingsbijeenkomst

BKE

Binnen deze training, bij u op locatie, gaat u aan de slag met de volledige PDCA-toetscyclus. De training wordt op maat vormgegeven met uw eigen (beleids)kaders en toetsproducten. Na afloop van deze training leveren uw deelnemers een compleet portfolio in om zo BKE gecertificeerd te kunnen worden.

E-training

BKE

Wilt u een BKE certificering, maar wilt u de training volgen op een door uzelf gekozen moment? Dan biedt onze E-training de oplossing. Inhoudelijk biedt deze training dezelfde onderdelen als bij de trainingsbijeenkomst. U voert alles uit in onze online omgeving.Blended learning

BKE

Deze trainingsvorm start met een bijeenkomst op uw locatie, waarin wij de kaders van de PDCA-toetscyclus met u doornemen. Na deze bijeenkomst werkt u zelfstandig verder in onze online omgeving. Als afronding van de training vindt een tweede bijeenkomst plaats.