Trainingen en workshops voor het hoger onderwijs

Bent u werkzaam in het hoger onderwijs en heeft u te maken met toetsing en examinering? Misschien dat één van de onderstaande trainingen van Bureau ICE u verder helpt. Onze trainers zijn ervaren specialisten en deskundig in toetsing en examinering.

Wij stemmen de door u gevolgde training(en) volledig af op uw organisatie en uw wensen. Tijdens onze trainingen en workshops geeft de docent u veel ruimte voor onderlinge uitwisseling en wordt steeds de verbinding gelegd tussen theorie en de dagelijkse praktijk, zoals u deze kent. We laten u tijdens de trainingen graag werken met uw eigen toets, assessment of opdracht, zodat de training of workshop u nog meer oplevert.

 Bureau ICE is een CRKBO geregistreerde instelling.

BKE-trainingen

BKE-trainingen

Om docenten in het hoger onderwijs te ondersteunen bij het ontwikkelen van betrouwbare en valide toetsproducten en bij de borging van de toetsprocessen, biedt Bureau ICE verschillende BKE professionaliseringstrajecten aan.

SKE-trainingen

SKE-trainingen

Om de trainingen op het gebied van SKE goed vorm te geven, biedt Bureau ICE verschillende maatwerktrajecten aan.
Certificering BKE & SKE

BKE en SKE Certificering

Heeft u genoeg bagage, al dan niet na onze training, om BKE of SKE gecertificeerd te worden? Neem dan deel aan ons certificeringstraject voor BKE of SKE.Adviestraject

Curriculumontwikkeling

Spelen vragen als: hoe borg ik het eindniveau van de opleiding of hoe laat ik onze toetsen aansluiten bij onze eindkwalificaties ook binnen uw opleiding? Neem dan contact met ons op voor een training curriculumontwikkeling.

Trainingen toetsen & beoordelen

Toetsten en beoordelen

Kwaliteit in toetsen en beoordelen streven we allemaal na. Maar hoe maak ik betrouwbare en valide toetsen? Zit u met deze of een andere vraag? Neem dan contact met ons op voor een van onze trainingen gericht op toetsen en beoordelen.

Training taken van de examencommissie

De rol en taken van de examencommissie

De examencommissie heeft verschillende verantwoordelijkheden. Heeft u vragen over uw rol en verantwoordelijkheden binnen uw opleiding? Volg de training ‘De rol en taken van de examencommissie’.