een kijkje in het iep LVS

Op deze pagina kunt u een kijkje nemen in het IEP LVS. Zo krijgt u van alle onderdelen een voorbeeldopgave te zien. Daarnaast krijgt u ook inzicht in de digitale omgeving waarin u alle toetsen voor de leerlingen klaar kunt zetten en tonen wij een rapportage, ookwel de talentenkaart genoemd.

Webinar

Een groot aantal scholen maakt al een paar jaar gebruik van de huidige IEP Advieswijzer voor groep 7 en 8. Bekijk hier het webinar waarin  u ziet hoe de IEP Advieswijzer werkt. En Esther Tempels, leerkracht basisschool ’t Prisma, Doetinchem, deelt haar ervaringen over het werken met de IEP.

Uw eigen digitale omgeving

In uw eigen digitale omgeving kunt u uw leerlinggegevens importeren. Alle toetsen staan overzichtelijk bij elkaar. U kunt alle toetsen voor de leerlingen klaarzetten wanneer u dat wenst. In dit document krijgt u een beeld hoe de omgeving eruit ziet.

De rapportage

De rapportage van de huidige IEP Advieswijzer wordt ook wel de talentenkaart genoemd. Op deze talentenkaart ziet u het pré-advies of het schooladvies. Daarnaast kunt u hier zelf uw onderbouwing aan toevoegen. Eenzelfde kaart wordt ook nog ontwikkeld voor de groepen 6 om een compleet overzicht te hebben van de ontwikkeling voor iedere leerling.

Talentenkaart

(klik op de afbeelding voor een vergroting)

Demo IEP Advieswijzer/LVS

Wij kunnen ons voorstellen dat u benieuwd bent naar de vraagstellingen en verschillende onderdelen in het IEP LVS. Wilt u kennismaken? Bekijk dan de demoversie via onderstaande link.