een kijkje in het iep LVS

Op deze pagina kunt u een kijkje nemen in het IEP LVS. Zo krijgt u van alle onderdelen een voorbeeldopgave te zien. Daarnaast krijgt u ook inzicht in de digitale omgeving waarin u alle toetsen voor de leerlingen klaar kunt zetten en tonen wij een rapportage, ook wel de talentenkaart genoemd.

Webinar

Een groot aantal scholen maakt al een paar jaar gebruik van de IEP Advieswijzer voor groep 7 en 8, wat nu het IEP LVS voor groep 6 t/m 8 is. Bekijk hier het webinar waarin we vertellen hoe het IEP LVS werkt.

Uw eigen digitale omgeving

In uw eigen digitale omgeving kunt u uw leerlinggegevens importeren. Alle toetsen staan overzichtelijk bij elkaar. U kunt alle toetsen voor de leerlingen klaarzetten wanneer u dat wenst. In dit document krijgt u een beeld hoe de omgeving van het IEP LVS eruit ziet.

De rapportage

De rapportage van het IEP LVS wordt ook wel de talentenkaart genoemd. Op deze talentenkaart ziet u de toetsresultaten, in groep 7 het pré-advies en in groep 8 het schooladvies. Daarnaast kunt u hierin de spindiagrammen van de hart- en handeninstrumenten weergeven en is het mogelijk om zelf uw persoonlijke toelichting toe te voegen.

Talentenkaart

(klik op de afbeelding voor een vergroting)

Demo IEP LVS

Wij kunnen ons voorstellen dat u benieuwd bent naar de vraagstellingen en verschillende onderdelen in het IEP LVS. Wilt u kennismaken? Bekijk dan de demoversie via onderstaande link.