een kijkje in de iep advieswijzer

Op deze pagina kunt u een kijkje nemen in de IEP Advieswijzer. Zo krijgt u van alle onderdelen een voorbeeldopgave te zien. Daarnaast krijgt u ook inzicht in de portal waarin u alle toetsen voor de leerlingen klaar kunt zetten en tonen wij een rapportage, ookwel de talentenkaart genoemd.

Webinar

Bekijk hier het webinar waarin we u meenemen in de portal van de IEP Advieswijzer en waarin Esther Tempels, leerkracht basisschool, haar ervaringen met de IEP deelt.

Uw eigen portal

In uw eigen portal kunt u uw leerlinggevens importeren. Alle toetsen worden overzichtelijk in de portal weergegeven. U kunt alle toetsen voor de leerlingen klaarzetten wanneer u dat wenst. In dit document krijgt u een beeld hoe de portal eruit ziet.

De rapportage

De rapportage van de IEP Advieswijzer wordt ook wel de talentenkaart genoemd. Op deze talentenkaart ziet u het schooladvies en daarnaast kunt u hier zelf uw onderbouwing voor het schooladvies aan toevoegen.

Talentenkaart

(klik op de afbeelding voor een vergroting)

Demo IEP Advieswijzer

Wij kunnen ons voorstellen dat u benieuwd bent naar de vraagstellingen en verschillende onderdelen in de IEP Advieswijzer. Wilt u kennismaken? Bekijk dan de demoversie via onderstaande link.