Bestellen IEP eindtoets VOORBEELDboekjes

Wilt u graag met eigen ogen zien hoe de IEP Eindtoets eruitziet? Bestel dan het IEP Eindtoets Voorbeeldboekje. Dit boekje bevat voorbeeldopgaven van de IEP Eindtoets. Dit boekje is bestemd om samen met de leerling kennis te maken met de IEP Eindtoets. Het formaat, de lay-out, de opmaak en de volgorde van de onderdelen zijn gelijk aan de variant van de daadwerkelijke afname. Het aantal opgaven wijkt echter af, het is dus geen volledige IEP Eindtoets. 

Bureau ICE is een toeleverancier aan scholen en dus niet aan particulieren.

U ontvangt de boekjes in een veelvoud van vijf stuks: 1 set bestaat uit 5 voorbeeldboekjes, 2 sets uit 10 voorbeeldboekjes, etc. U kunt zelf bepalen hoeveel sets van vijf voorbeeldboekjes u bestelt. Per extra set rekent u € 8,-. De verzendkosten bedragen € 6,50. 

Let op: We krijgen momenteel veel aanvragen. Op dit moment worden er nieuwe voorbeeldboekjes gemaakt. Wegens de kerstdagen worden bestellingen die vanaf 13 december 2018 bij ons binnenkomen, bezorgd in de tweede week van januari 2019.

Antwoordenkaart

U vindt hier  de antwoorden op de vragen uit het voorbeeldboekje.

Tarieven voorbeeldboekjes IEP

* genoemde prijzen zijn exclusief BTW.

Plaats uw bestelling via onderstaand formulier. U ontvangt een bevestiging van uw bestelling op het opgegeven e-mailadres. Indien u dit niet ontvangt, neem dan contact met ons op via 0345 - 65 66 15 of mail naar iep@bureau-ice.nl

Onze schoolgegevens


Is het factuuradres hetzelfde als het schooladres? Dan hoeft u onderstaande gegevens niet in te vullen.
* Deze velden zijn verplicht en moeten ingevuld worden voordat u uw bericht kunt verzenden.