Downloads voor het basisonderwijs

Op deze website kunt u al veel informatie lezen over de IEP Eindtoets en het IEP LVS. Hieronder vindt u de diverse downloads die beschikbaar zijn voor u als basisschool.


Downloadsoverzicht

 IEP Eindtoets & IEP LVS - Brochure

Lees in deze brochure alles over de IEP voor het basisonderwijs. We beschrijven onze visie op onderwijs, geven inzicht in het IEP LVS, onze IEP-trainingen en daarnaast nemen je mee in de IEP Eindtoets (incl. voorbeeldboekje).

 

Voorbeeldboekje IEP Eindtoets

Op deze pagina kunt u door het voorbeeldboekje van de IEP Eindtoets bladeren.

 

Moet deze leerling een eindtoets maken?

Met dit schema krijgt u - door het beantwoorden van een paar eenvoudige vragen - antwoord of een leerling bij u op de basisschool een eindtoets moet maken.

 

Voorbeelden rapportages IEP Eindtoets

Uiteraard wilt u duidelijk en overzichtelijk zien hoe uw leerlingen scoren op de eindtoets. De leerlingrapportage geeft de individuele resultaten per leerling weer. Daarnaast is via de groepsrapportage in één oogopslag duidelijk hoe de klas gescoord heeft op alle onderdelen van de IEP Eindtoets. En de schoolrapportage geeft weer hoe uw school heeft gescoord ten opzichte van het landelijk gemiddelde.

Bekijk een voorbeeld van de leerlingrapportage
Bekijk een voorbeeld van de groepsrapportage
Bekijk een voorbeeld van de schoolrapportage

 

IEP Eindtoets - informatiefolder voor ouders

Als voorbereiding op de eindtoets stellen wij aan scholen een ouderbrief en een informatiebrochure beschikbaar om ouders te informeren over de IEP Eindtoets.

 

Verantwoording IEP Eindtoets 2017 - Publieksversie

Het ontwikkelen van de IEP Eindtoets is een complex proces dat twee jaar beslaat. In deze verantwoording wordt u meegenomen in dit proces.

 
 

Toelichting referentieniveaus basisonderwijs

In deze toelichting vindt u meer informatie over wat de referentieniveaus voor het basisonderwijs betekenen.

 
 

Blijf op de hoogte via onze Toets.nl nieuwsbrief

Volg ons ook op: