HARTELIJK DANK VOOR UW AANMELDING

Beste IEP-er,

De informatie op deze pagina ontvangt u ook via de mail. Mocht u deze mail niet ontvangen, neem dan contact met ons op via onderstaande gegevens.

Bedankt voor uw aanmelding voor het normeringsonderzoek van de IEP Eindtoets. Fijn dat u uw leerlingen laat kennismaken met de vraagstelling en toetsboekjes van de IEP Eindtoets!

Belangrijke informatie: om de aanmelding voor het normeringsonderzoek definitief te maken, is het belangrijk om uw school en leerlingen aan te melden via de IEP-portal. Aanmelden voor de IEP Eindtoets kan vanaf 1 december t/m 31 januari via: iep.toets.nl.

Ook kunt u hier speciale versies aanvragen voor uw leerlingen en eventuele wijzigingen doorgeven. We adviseren u om dit zo snel mogelijk te doen, zodat we de toetsboekjes voor uw leerlingen in orde kunnen maken. U kunt één bestelling doorgeven voor zowel de IEP Eindtoets als het normeringsonderzoek.

Let op: voor het normeringsonderzoek ontvangt u geen audio-ondersteuning. Bestelt u bijvoorbeeld een vergroot toetsboekje met audio voor de IEP Eindtoets? Dan ontvangt u voor het normeringsonderzoek enkel een vergroot toetsboekje.

Heeft u nog vragen? Bekijk hier de veelgestelde vragen of neem contact met ons op via iepeindtoets@bureau-ice.nl of 0345-65 66 15.

Binnenkort ontvangt u meer informatie per e-mail over de afname van het normeringsonderzoek.

Met vriendelijke groet,

Het IEP-team

Bureau ICE